Kennis en tools voor bedrijfsadvies
In een dynamische wereld met innovatieve technologieën en disruptive verdienmodellen komen marges meer onder druk te staan en worden tegelijkertijd nieuwe kansen geïntroduceerd. De vraag is hoe u daarvan kunt profiteren? Met een Toekomstplan beoordeelt u de toekomstbestendigheid van uw bedrijf en bepaalt u welke onderdelen kunnen worden verbeterd. Het Toekomstplan is gebaseerd op het Klaver4® model dat speciaal is ontwikkeld voor MKB bedrijven.

Met de eenvoudige werkwijze van SynnoFin, waarin uw financiële gegevens automatisch worden geïmporteerd, krijgt u snel en efficiënt resultaat. In ca. een uur tijd vult u een online vragenlijst in en uw concept Toekomstplan wordt automatisch gegenereerd. Onze adviseurs voorzien u daarna van concrete adviezen.


”Wat mij aanspreekt in SynnoFin is hun visie op de toekomst en hoe zij deze vertalen naar het online ontsluiten van nieuwe diensten voor ons.”

René Scholten - directeur Ten Kate Huizinga
Online Toekomstplan
Uw adviestraject begint met een Toekomstplan voor uw klant. Een integrale online bedrijfsscan die online en automatisch wordt gegenereerd en direct inzicht geeft in de Strategie, Organisatie, Financiën en Commerciële kant van uw klant. Uw adviestraject begint immers met een gedegen analyse.

steps

Training Bedrijfadvies (20 PE Punten)
Een groeigerichte training waarin u leert de organisatie van uw klant door te lichten aan de hand van het Klaver4 model®. In het Klaver4 model® staan de vier kernelementen: Strategie, Organisatie, Business en Financieel centraal. Aangevuld met een training adviesvaardigheden. Deze training sluit naadloos aan op het Toekomstplan en verzorgen wij uitsluitend in company.