Inzicht, Kennis en Geld voor het MKB

Inzicht

Bestaande en nieuwe inzichten voor groei

Onze expertise is uw data te verrijken tot nieuwe inzichten. Heel eenvoudig door uw data in 2 stappen te koppelen. Het SynnoFin platform is een combinatie van Financial Performance (verleden), Business Intelligence (heden) en Prognoses (toekomst).

Meer omzet uit bestaande en nieuwe klanten

Onze analyses van bestelpatronen geven u actueel inzicht in uw bestaande klanten en voorspellen nieuwe verkoop. Elke maand matchen wij 10 prospects uit onze bedrijfsdatabase met uw klantprofiel: Nieuwe klanten op een presenteerblaadje.

Kennis

Haal meer uit uw bedrijf

Met het Klaver4 model® wordt direct duidelijk hoe toekomstbestendig uw organisatie is qua Strategie, Organisatie, Commercieel en Financieel. In 1 uur maakt u online een Toekomstplan.


Toekomstplan: Concrete acties voor groei

Op basis van het Toekomstplan helpen wij u met concrete adviezen en acties voor de groei van uw bedrijf. Nog nooit was bedrijfsadvies zo effectief en betaalbaar.Geld

Financieringsplan in 1 uur

Voor een financiering moet vaak een plan voor een financier worden gemaakt. Met een online Wizard maakt u in een uur tijd een compleet en volledig plan. Het resultaat is een uitgebreid plan in Word dat u zelf nog gemakkelijk kunt aanpassen.

Subsidiescan

Nederland kent tal van subsidieregels. Met de online subsidiescan krijgt u in 10 minuten een overzicht van de voor u van toepassing zijnde regels. Met een eenvoudige doorklik kunt u de subsidie direct aanvragen.