Beta versie SynnoFin software live!

SynnoFin Software Beta Live


« Terug naar overzicht

Deze week is er een belangrijke dag aangebroken, de dag dat SynnoFin software live gaat! We gaan de beta fase in met de Financial Intelligence module! Binnenkort beschikbaar voor al onze klanten.

De Financial Intelligence module van SynnoFin gaat verder waar uw boekhoudsoftware ophoudt. De module integreert uw boekhouding, Excel en het administratieve werk van uw accountant of administratiekantoor tot één samenhangend geheel.

Een van de unieke dingen die Financial Intelligence u biedt is de business analyse optie. Uw eigen boekhouding wordt gebruikt om meer business te generen. Vragen als: Welke klanten hebben lang niet besteld en hebben aandacht nodig? Wat zijn productcombinaties die bij veel van uw klanten voorkomen en welke klant heeft deze nog niet allemaal? geven u extra commerciële kansen.

Daarnaast biedt Financial Intelligence iets dat nog niet bestaat. Een oplossing om zélf uw jaarrekening op te stellen. Slimme automatisering zorgt hiervoor. U kunt de concept jaarrekening bespreken, waar nodig aanpassen en definitief maken. Daarna zorgt het systeem voor deponering bij de Kamer van Koophandel.

Als ondernemer besteed je tijd aan administratie en boekhouden en wilt deze graag tot een minimum beperken. SynnoFin wil u helpen om die tijd steeds korter te maken. Zodat u meer tijd kunt besteden aan het ondernemer zijn. Ik wou dat ik deze software zelf al jaren geleden had gehad.

Geert Haisma