Meer business uit uw boekhouding: geografische analyse

Haal meer uit uw business met geografische analyse


« Terug naar overzicht

SynnoFin helpt u meer relevante business informatie uit uw boekhouding te halen. In een nieuwe serie blogs zal ik iedere keer een onderwerp beschrijven hoe u uw financiƫle gegevens beter kunt benutten. In deze blog gaat het om geografische gegevens. Met de adressen van uw klanten (uit facturen) kunt u ze eenvoudig weergeven op een landkaart voor een geografische analyse. Een geografische analyse helpt u om te zien in welke gebieden u nog kunt uitbreiden, waar u uw marketing op kunt afstemmen of waar u het beste een vestiging kunt openen of sluiten. Een geografische analyse helpt u om gerichter actie te ondernemen richting uw (potentiƫle) klanten. Daardoor kunt u met minder inzet meer business genereren.

Zelf voerde ik in het verleden geografische analyses uit door spelden op een landkaart te prikken. In de praktijk werd de kaart echter alleen bijgewerkt in de rustige zomerperioden. Daardoor ging er het hele jaar door relevante business informatie verloren.

SynnoFin heeft deze geografische analyse voor u geautomatiseerd. Daarmee heeft u altijd en actueel geografisch inzicht in uw klanten. En op het scherm vindt u natuurlijk nog veel meer relevante gegevens dan vroeger slechts met de kleur van een speldeprik kon worden aangegeven. SynnoFin - Smart, Simple and Sustainable.

Geert Haisma