SynnoFin bestaat 1 jaar

SynnoFin synergy and innovation in Finance logo


« Terug naar overzicht

Software
Qua software wil SynnoFin financiële zaken vooral eenvoudiger maken. Dit doen we door slimme producten te ontwikkelen die meedenken en gebruiksvriendelijk zijn. Met deze software haal je echt alles en nog meer uit ieder bestaand boekhoudpakket.

Financiering
Qua financiering geloven wij in een transparante en open markt die op een goedkope manier vraag en aanbod van geld bij elkaar brengt. Het voordeel dat daardoor ontstaat verdelen wij eerlijk over de aanbieder en de vrager van geld. Wij hebben bewust voor een fonds gekozen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen omdat daarmee ook kleinere investeerders, door het collectief van het fonds, de mogelijkheid wordt geboden mee te doen in grotere stabiele leningen die vaak alleen maar voor de meer vermogenden zijn weggelegd.

Op weg naar een betere financiële wereld
Het afgelopen jaar heeft SynnoFin al flinke stappen gezet in productontwikkeling. Het NFFZ is deze maand opengesteld en over enkele weken gaat ons eerste software product live. Deze ontwikkelingen kunnen wij realiseren dank zij een kwalitatief hoogwaardig en goed gemotiveerd team dat ons geloof in een betere financiële wereld deelt. Deze week hebben we het team verder versterkt door de 17e medewerker te verwelkomen die recent is gepromoveerd in de Informatica aan de Universiteit Twente. Vanuit onze visie blijven we hard verder ontwikkelen aan onze producten om een bijdrage te leveren aan een betere financiële wereld.

Geert Haisma