Financiering

Financieringsplan

Met een goed onderbouwd financieringsplan vergroot u de kans op financiering voor uw bedrijf. Of het nu gaat om bancaire financiering, crowdfunding of een business angel, financiers willen allemaal goed inzicht in uw bedrijf en waarvoor u financiering nodig heeft. En u krijgt maar een keer de kans voor een eerste indruk.

Met de eenvoudige werkwijze van SynnoFin, waarin uw financiële gegevens automatisch worden geïmporteerd, krijgt u snel en efficiënt resultaat. U hoeft alleen maar een online vragenlijst in te vullen en uw concept Financierinsplan wordt automatisch voor u gegenereerd. Uit onderzoek blijkt dat voor het opstellen van een financieringsplan in de praktijk gemiddeld 3 dagen (24 uur) is gemoeid. Nu kunt u uw concept financieringsplan maken door 1 uur te besteden aan een online vragenlijst. U bespaart veel tijd of veel geld.

“Voor de financiering van ons gezondheidscentrum zijn wij heel prettig en vakkundig begeleid en werd vanuit ons belang goed en actief mee gedacht.”

Annet Holtus-Rouweler - partner Gezondheidscentrum Het Kompas

Fundiq

Fundiq verstrekt achtergestelde leningen aan het MKB die als eigen vermogen kunnen worden aangemerkt. Fundiq is daardoor geschikt als co-financier voor een gewone lening

Debiteurenbeurs

Debiteurenbeurs is een online platform voor de financiering van facturen(factoring).

Fink

Fink staat voor Financieringslink. Het is een online portaal van het Ministerie van EZ waarmee midden- en kleinbedrijven snel en gemakkelijk inzicht kunnen krijgen in hun financieringskansen bij meerdere financiers.

PNO

PNO is marktleider op het gebied van subsidies en financieringen.

RVO

RVO is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken en verstrekt subsidies en kredieten aan het bedrijfsleven.

NFF MKB

Het Nederlands Financierings Fonds voor het MKB verstrekt leningen aan het MKB voor groei, overnames en innovaties.

DAS

Draag uw facturen over aan DAS en u beschikt in de meeste gevallen binnen 24 uur al over uw geld! Bij DAS Factoring heeft u de mogelijkheid om uw debiteuren te verzekeren.

Capsearch

Capsearch is de marktplaats voor MKB-financiering vanaf € 100.000,-. Via de portal kunnen intermediairs klanten helpen bij het aanvragen van financiering. Via één digitaal loket heeft men toegang tot alle relevante financiers. Afspraken met financiers zorgen voor de beste condities voor de ondernemer.

Subsidiescan (gratis)

Wilt u weten van welke subsidie u als organisatie gebruik kunt maken? Doe dan de subsidiescan. Deze scan geeft u in 10 minuten inzicht voor welke subsidieregelingen u mogelijk in aanmerking komt. Als resultaat krijgt u een overzicht van de regelingen die voor u mogelijk van toepassing kunnen zijn.